Mikä KSVN?

Taistelevat metsot

Keski-Suomen Vasemmistonuoret ry (KSVN) on itsenäinen punavihreä poliittinen nuorisojärjestö. Toimimme demokratian, oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden ja tasa-arvon puolesta niin kaduilla, kabineteissa kuin netissäkin.

Keski-Suomen Vasemmistonuoret on yksi Vasemmistonuoret ry:n kahdeksasta piirijärjestöstä. Toiminta-alueemme on koko Keski-Suomen vaalipiiri, mutta piirijärjestön toiminnan pääpaino on Jyväskylän alueella. Lisäksi aktiivinen paikallisosasto löytyy Äänekoskelta.

KSVN tekee työtä paremman maailman puolesta niin ruohonjuuritason kansalaistoiminnan kautta kuin osallistumalla esimerkiksi kunnallispolitiikkaankin. Aktiivejamme voi löytää mielenosoituksista, erilaisista tempauksista, järjestön esittelypöydän takaa messuilta ja muista tapahtumista, ammattiyhdistyksistä, vaalimainoksia jakamasta, kadunvaltauksista, leireiltä, retkiltä ja kokkausilloista.

Pidämme kokouksia piiritoimistollamme, kirjoitamme teräviä kannanottoja, toimitamme Kapinamonologi-lehteämme, pidämme lukupiiriä ja teemme paljon muuta. Saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme tätä blogia seuraamalla.