KESKI-SUOMEN VASEMMISTONUORET HAKEE PIIRISIHTEERIÄ

TYÖPAIKKAILMOITUS
Jyväskylässä 21.5.2012

KESKI-SUOMEN VASEMMISTONUORET HAKEE PIIRISIHTEERIÄ

Keski-Suomen Vasemmistonuoret ry hakee osa-aikaista piirisihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2012 alkaen. Työaika on noin 10 tuntia viikossa ja palkka on 11e/tunti. Työajat ja työn suorituspaikka ovat vaihtelevia. Piirisihteerillä on käytettävissään toimisto Jyväskylän keskustassa.

Piirisihteerin pääasiallisena tehtävänä on huolehtia järjestön hallinnosta, taloudesta ja piiritoimistosta sekä toimia hallituksen kokouksen sihteerinä. Piirisihteeri myös suunnittelee ja toteuttaa sopimuksen mukaan yhdessä järjestön hallituksen kanssa Vasemmistonuorten toimintaa Keski-Suomen vaalipiirin alueella.

Piirisihteeriltä edellytetään oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä vaihteleviin työoloihin. Työ on osaksi ilta- ja viikonlopputyötä. Hakijalle katsotaan eduksi Vasemmistonuorten tuntemus, vasemmistolainen maailmankatsomus, kokemus tapahtumien järjestämisestä ja tiedottamisesta sekä järjestön hallinnon ja talouden tuntemus.

Vapaamuotoinen työhakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään 11.6.2012 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen keski-suomi@vasemmistonuoret.fi.

Hakemukseen ei tarvitse liittää mukaan todistusjäljennöksiä.

Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun 19.6.2012 Jyväskylään. Päätös tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään samana päivänä.

 

Lisätietoja:

puheenjohtaja Taija Roiha
050 400 6786
keski-suomi@vasemmistonuoret.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s