Omavaraisen ruoantuotannon ABC -kurssi 28.-30.5.

Ekologisesti ja sosiaalisesti kestämättömällä pohjalla oleva ruoantuotanto on yksi suurimpia globaalin kapitalismin synnyttämiä epäkohtia. Täydellinen irtisanoutuminen järjestelmästä on haastavaa pahaisimmallekin hipille, mutta omaa riippuvuutta kapitalistisesta ruoantuotannosta on kuitenkin mahdollista vähentää.

Keski-Suomen Vasemmistonuoret haluaa tarjota auttavaa kättä ja kutsuu toverit ympäri valtakunnan opiskelemaan omavaraista ruuantuotantoa 28.-30.5. KSVN-aktiivi Jukka Pohjosahon kotiranchille Kuohun kylään 20 kilometriä Jyväskylän keskustasta. Vastoin yleistä harhaluuloa kotiparvekkeilla ja –puutarhaplänteillä on kuin onkin mahdollista kasvattaa myös kriminalisoimattomia hyötykasveja!

Kurssin ohjelmaan kuuluu teoriaosuuden lisäksi käytännön viljelyharjoituksia ja osallistujat voivat halutessaan ottaa kurssikasvinsa mukaan tuliaisena Keski-Suomesta. Varsinainen opetus tapahtuu lauantaina 29. päivä, mutta jo perjantaina saapuminen on suotavaa, sillä tarjolla on leppoisaa toveriseuraa, vapaamuotoista keskustelua omavaraisuudesta ja saunakin olisi tarkoitus polttaa. Sunnuntain puolelle virallista ohjelmaa ei ole aikomuksena enää jatkaa, mutta myös lauantai-ilta tarjonnee laadukasta toverillista viihtymistä, joten lauantaina ei ketään vielä häädetä matkoihinsa.

Opettajina kurssilla toimivat alaa opiskelleet KSVN-aktiivit Jukka, Katriina ja Tuomas.

Kurssin hinta on ainoastaan 5 euroa Vasemmistonuorten jäseniltä ja 7,5 euroa muilta. Hintaan sisältyy bussimatkat Jyväskylän keskustasta Kuohulle ja takaisin, perjantaina iltapala, lauantaina kaksi lämmintä ruokaa ja kaksi kevyttä välipalaa ja kahviakin on tarjolla 24/7.

Omilta piireiltä kannattaa tiedustella kompensaatiomahdollisuutta matkakorvauksiin kotipaikkakunnalta Jyväskylään.

Kurssin maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä, joten muistathan ilmoittautua hyvissä ajoin. Takarajana kurssi-ilmoittautumisille on 22.5.

Tarkempi ohjelmarunko toimitetaan ilmoittautuneille sähköisen kurssikirjeen yhteydessä viikolla 21.

Sähköpostitse toimitettavan ilmoittautumisviestin tulee sisältää:

– nimi
– osoite
– postinumero
– postitoimipaikka
– puhelin
– sähköposti
– erityisruokavaliot ja allergiat

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Ville-Veikko Pulkka
puheenjohtaja
Keski-Suomen Vasemmistonuoret
p. 040 759 9330
ville.pulkka@gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s