Kuulumisia piirihallituksen kokouksesta

KSVN:n piirihallitus kokousti 28.5. toiseksi viimeistä kertaa ennen kesätaukoa. Puhuimme Vanun jäsenkyselyn hälyttävien tulosten (viidesosa jäsenistöstä kohdannut kiusaamista järjestössä) pohjalta oman piirimme tunnelmista ja siitä, miten toivoisimme kaikkien käyttäytyvän toisiaan kohtaan. Yleinen näkemys oli se, että meillä menee ihan hyvin, ja liittokokous lähensi piirin jäseniä entisestään. Meidänkin täytyisi kuitenkin muistaa kunnioittaa toisiamme ja ottaa kielenkäytössämme huomioon ihmisten erilaiset temperamentit. Kielteisen palautteen voisi antaa rakentavammin ja henkilökohtaiset ärsytyksen aiheet voisi jättää kotiin, jotta kaikilla olisi mukavaa toiminnassamme ja se jatkuisi aktiivisena ja menestyksekkäänä.

Viimeviikonloppuinen liittokokous herätti runsaasti keskustelua, ja keskusjärjestölle lähtee hallitusedustajiemme (Johannes varanaan Virve) mukana palautetta mm. puheenjohtajavetoisuudesta ja poliittisen keskustelun vähyydestä. Liittokokouksen tunnelmista tulee ensi viikon alussa juttua blogiin.

Kokouksemme esityslistassa oli runsaasti toimintaideoita, joista syksymmällä toteutettavaksi valittiin lukupiiri sekä aate- ja kasvissyönti-illat, joihin tulee sisältymään oikeaa kasvisruokakurssitusta. Mietimme myös käyttöä tonnille, jonka piirimme voitti jäsenhankintakilpailussa. Kannatettuja ehdotuksia olivat piirivierailu Lappiin ja stand up/bändi-ilta.

Piiripostimme ilmestyy elokuussa teemalla reiluus. JOKAINEN miettii seuraavaan kokoukseen (toimistolla maantantaina 15.6. klo 18) mennessä ainakin yhden juttuidean!

Pitkän ja keskustelevan kokouksen päätteeksi lähetimme uusille jäsenille kirjeet, joiden mukaan laitoimme myös hienot KSVN-pinssit!

Muistakaa äänestää!

Aino

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s