Liittokokouskoulutus ja piirivierailu

Vasemmistonuoret järjestää piirijärjestöjen valitsemille kokousedustajille koulutusta liittokokouksessa käsiteltävistä asioista ja kokouksen käytännöistä. Tavoitteena on, että myös ensikertalaiset kokousedustajat osaavat toimia kokouksessa ja tietävät, miten asioihin vaikutetaan. Koulutukseen kuuluu myös puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaiden paneeli.

Itä-Suomen ja Keski-Suomen Vasemmistonuorille järjestetään yhteinen liittokokouskoulutus ja piirivierailu Pieksämäellä 16.-17.5.2009. Koulutus- ja vierailupaikkana toimii Pieksämäen ammattiopiston kämppä (Suonenjoentie 675, 76100 Pieksämäki). Kaikki Keski-Suomen Vasemmistonuorten jäsenet ovat tervetulleita.

Itä-Suomen Vasemmistonuorten hallituksella on kokous lauantaina kello 12-14 ennen liittokokouskoulutusta.

Itse liittokokouskoulutus pidetään lauantaina 16.5.2009 kello 14.00-18.00. Ruokailu ja matkat koulutukseen maksetaan kaikille edustajille ja varaedustajille. Koulutus on erittäin hyödyllinen ja on suositeltavaa, että kaikki kokousedustajat ja varaedustajat osallistuisivat koulutukseen.

Ohjelma jatkuu vapaammin piirivierailun merkeissä heti liittokokouskoulutuksen jälkeen. Illan aikana katsotaan elokuva, lauletaan yhdessä, huolletaan toverisuhteita ja syödään herkkuja.

Yön vietämme ammattiopiston kämpän lattialla, joten varaathan mukaasi retkipatjan, tyynyn sekä makuupussin. Varaa mukaasi myös saunapyyhe ja niin halutessasi ota myös OPM.

Ilmoittautumiset koulutukseen ja/tai piirivierailuun Keski-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtajalle Johannes Kuhmoselle, johannes.kuhmonen[ät]gmail.com, mahdollisimman pian, mutta viimeistään torstaina 14.5. kello 15.00 mennessä. Kaikki halukkaat jäsenet ovat siis ehdottoman tervetulleita! Matkakulut korvataan piirin toiminta-alueelta (Keski-Suomen vaalipiiri) matkustettaessa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi ja millä kulkupelillä olet tulossa paikalle (Jyväskylästä matkaaville suositeltava kulkupeli on kello 11.05 starttaavaa junabussi.)

Muistakaahan _KAIKKI_ vielä ilmoittautua minulle! (Koskee joka ainoaa toveria; tarvitsen tarkkoja määriä mahdollisten yhteiskuljetusten ja ruokailujen suunnitteluun!)

Lisätiedot:
Johannes Kuhmonen, puheenjohtaja
puh. 041 502 5556 | sp. johannes.kuhmonen[ät]gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s