Valpurinpäivänä tapahtuu

Keski-Suomen Vasemmistonuoret ottaa osaa JAP:n vappumarssiin.

Piirimme aktiivit kokoontuvat toimistolla kello 10.30 ja ottavat mukaansa tavaroita ennen siirtymistä Järjestöjen talolle, josta kulkue starttaa kello 11.30 suuntanaan Lounaispuisto. Kaikki aatteemme allekirjoittavat – niin jäsenet kuin sitoutumattomat vasemmistolaiset nuoret – ovat tervetulleita marssimaan Vasemmistonuorten lippujen alle.

Kulkueen saapuessa Lounaispuistoon noin kello 12 aikaan Vasemmistonuoret leiriytyy nurmikolle ja pistää vilttipöydän koreaksi. Tarjolla on piknikherkkuja kuten vasta paistettuja sämpylöitä ja patonkia, tuorejuustoja, kasvistpatéeta, suolakurkkuja sekä pepperoneja, feta- ja emmentalkuutioita, tuoreita vihanneksia, tortillalastuja, simaa, mehua, leivoksia…

Piknikin aluksi nostetaan malja puhtaalle ympäristölle, jalolle aatteelle ja parhaille tovereille. Maljapuheiden jälkeen jätetään muodollisuudet sikseen ja nautitaan luksustason ateriasta, mahtavasta seurasta, punaisesta fiiliksestä sekä kauniista säästä työväenlauluja lauleskellen ja juonia porvareiden päänmenoksi punoen.

Lämpimästi tervetuloa!

Johannes Kuhmonen, puheenjohtaja

puh. 041 502 5556 | sp. johannes.kuhmonen[ät]gmail.com

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s